INFO

hej

RSSeurope & Fanuc Robotics i samarbejde

RSSeurope ApS. har i september 2005 indgået et samarbejde med Fanuc Robotics i Tyskland som er hovedimportør i Europa.

Altid en løsning

Hos RSSeurope ApS siger vi at til enhver opgave, findes der en passende løsning. At finde løsningen og omsætte den til handling, er vores opgave!

Om Fanuc

Fanuc har over 2000 ansatte, som gør dem til verdens største producent af robotter. Ca. en tredjedel af medarbejderne er konstant beskæftiget med udvikling. Hos Fanuc producerer man i dag over 900 robotter om måneden! Fanuc er certificeret efter ISO 9002 systemet.

Udvikling og erfaring

RSSeurope ApS er i en rivende udvikling og udveksler erfaring direkte med Fanuc i Tyskland, der som hovedimportør er førende inden for alle robottens områder, med blandt andet support, kurser og 24 timers hotline service.

Flere oplysninger

Tjek Fanuc´s hjemmeside for yderligere information: www.fanucrobotics.de eller kontakt RSSeurope ApS for at høre mere om mulighederne for at komme i gang med jeres Fanuc projekt på email: rsseurope@rsseurope.dk eller tjek vores hjemmeside www.rsseurope.dk

Vores mission

Vi bestræber os på at levere kompromisløse kvalitetsløsninger og at vores kunder virkelig føler sig hjulpet og får brugbare produkter.